HVEM
VI ER

dia’man’t copenhagen er en familiedrevet virksomhed med mange års erfaring med diamanthandel og design af smykker. 

Hos dia’man’t er vores fokus at tilbyde vores kunder kvalitetsdiamanter til de bedst mulige priser. Vi har nøje udvalgt vores leverandører af diamanter rundt omkring i verden og handler kun med velrenommerede leverandører. Der stilles høje krav til alle vores leverandører på kvalitet og at diamanterne stammer fra konfliktfrie områder (Kimberley-processen). Udover vores egen kontrol følger der til alle vores løse diamanter certifikat og vurdering med, som enten er udarbejdet af et internationalt gemmologinstitut (GIA) eller fra en uafhængig og uddannet diamantgraderer i Danmark.

Vi tilbyder også at hjælpe vores kunder med at designe og fremstille ’custom made’ smykker efter ethvert behov. Vi har også vores egne klassiske designs og kollektioner. Vi får vores smykker fremstillet hos professionelle danske guldsmedjer for at sikre den bedste kvalitet og bedst mulige pris.

Herudover tilbyder vi også investeringspakker bestående af henholdsvis guldbarrer og diamanter, enten i kombination eller enkeltvis. Investeringsdiamanterne kommer i vores eksklusive Black Box Diamond-æske, hvor der medfølger GIA-certifikat og vurdering af genanskaffelsesværdien. Diamanten bliver sat i en speciallavet akrylboks, som beskytter og udstiller stenen i den sorte trææske.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Mød
os

Køb og salg af diamanter og smykker skal baseres på gensidig tillid. Det er derfor meget vigtigt for os, at kunden føler sig tryg ved køb af smykker eller diamanter hos os. Vi har ikke en butik, men vi har et showroom/kontor i indre København, hvor man efter aftale kan møde os personligt. Vi står også til rådighed til en uforpligtende snak om diamanter eller smykker over telefon, mail eller over en kop kaffe.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte dia’man’t på:

Telefon: 27170666 eller kontakt@diamantcph.dk

Vores kunder
siger

"Man ved når man har fundet den rette ring på måden den bliver modtaget! Hos dia'man'ts cph fandt jeg den, og nu sidder den på min forlovedes ringfinger - af hjertet tak!"
Sejr Siticum
Arkitekt
"Mit første barnebarn skulle døbes, og jeg var af den overbevisning at der skulle noget anderledes til som gave, i stedet for den sædvanlige børneopsparing, klapvogn eller andet. Derfor kontaktede jeg dia'man't og forespurgte om hvad der kunne anbefales af investeringer til sådan en gave. Vi snakkede frem og tilbage om investeringsdiamanter og guldbarre, og til sidst faldt mit valg på en 50 grams guldbarre fra PAMP i Schweiz, som blev leveret i en meget nydelig gaveæske i høj kvalitet, samt et guldkort med den tekst vi havde ønsket. Hele vejen i forløbet følte jeg mig 100 % tryg med hensyn til rådgivning og ekspertise"
Michael Skou
Direktør, Car Special
"Jeg bestilte et speciallavet hjertevedhæng med diamant og fik lige det jeg ønskede. God kommunikation og forståelse for det jeg søgte. Så alt i alt top betjening og hurtig levering. Kan varmt anbefales."
Michael Larsen
Selvstændig, Forma byg